Oткако отвори своја е-продавница во Македонија, Србија и Бугарија, Market Konekt сега се проширува и во Албанија. Продавницата ќе им понуди на локалните и регионалните бизниси, околу 5.900, да тргуваат со 100.000 различни производи и преку различните границите. Основачот на е-продавницата, R3 Infomedia, вели дека бизнисите ќе можат да ги претстават своите производи во другите […]

Прочитај повеќе

Македонските фирми кои тргуваат преку македонскиот онлајн маркет Market Konekt сега ќе може да се прошират и на пазарот во Бугарија. Продавачите и купувачите од двете земји ќе можат да споредуваат продукти и услуги и да ги одберат тие што се со најдобра вредност. „Преку MarketKonekt брзо, едноставно и со мали вложувања компаниите ја промовираат […]

Прочитај повеќе