Иако пред само неколку дена Google+ ги предупреди компаниите да не брзаат со отворање корпоративните профили и дека дури за неколку месеци ќе следува соодветна платформа за нив, се чини дека бизнис корисниците многу поскоро ќе го најдат своето место во Google+. Кристиан Оестлен, продук менаџер во Google, во еден од своите постови на Google+ […]

Прочитај повеќе