Користење колони во TweetDeck, следење на листи и хаш-тагови, па дури и откажување од некои профили кои само ви го претрупуваат фидот со вести… сите овие се методи за да може да се подобри Twitter искуството и да се откријат најновите и најважните-за-вас информации. Но, бидејќи има премногу твитерџии, следиме над стотина профили кои твитаат […]

Прочитај повеќе