Иако тешко дека некој сериозно мисли дека ќе може да се најде добар лаптоп или десктоп компјутер за цена од 15.000 денари, сепак толку доделува владата за студентите кои се социјални случаи и студентите со специјални потреби. Разгледавме нив македонските продавници и najevtino.mk што може да се купи за тие 250 евра и направивме листа на најдоброто. […]

Прочитај повеќе