HTC Droid DNA е 5-инчен паметен телефон кој во моментов е единствениот уред со Super LCD3 1080p Gorilla Glass екран со 1920×1080 резолуција, или 440 пиксели на инч. Ова е најголемата густина на пиксели на паметен телефон. За споредба најновиот iPhone 5 има 326 пиксели на инч (PPI). Повеќе пиксели има и од таблет компјутерите […]

Прочитај повеќе