Автобуската станица во Скопје сега е „internet ready” и подготвена за чекирања и проверување на Facebook статуси додека се чека автобус. Станицата потпиша ексклузивен договор со Sun Wireless, компанија која нуди безжичен интернет, со кој на сите посетители на автобуската станица ќе им овозможи пристап до „квалитетна, безбедна и брза врска за безжичен интернет“. Kако […]

Прочитај повеќе