Facebook стартува страници за парови. Наместо паровите да отвараат профили со двојни имиња, сега ќе имаат своја страна каде ќе можат да ги закачат сите свои слики за целиот свет да ги види, или само неколку пријатели. Доколку имате означено дека сте во врска и сте го тагирале партнерот, тогаш вашата страна ќе ја видите […]

Прочитај повеќе