Нови Xbox конзоли, виртуелна реалност и продолженија на куп видеоигри го одбележаа најголемиот гејминг настан Е3 2016. Oд Mass Effect, God Of War, Titanfall, Dishonored, Gears of War, Call of Duty, до South Park, Resident Evil, Legend of Zelda и Pray, ова се дел од игрите кои ги претставија своите продолжениjа, иако оригиналните наслови оваа година беа […]

Прочитај повеќе

Видео продуцентот Лук Бергерон а.к.а. Запатоу, искористи 280 популарни видеа на интернет за да го создаде ова 5-минутно ремек дело. На својот Google+ профил Лук ги има објавено линковите од сите искористени видеа. Уживајте… [youtube]0YlTOSiVLnQ[/youtube]

Прочитај повеќе