Видео продуцентот Лук Бергерон а.к.а. Запатоу, искористи 280 популарни видеа на интернет за да го создаде ова 5-минутно ремек дело. На својот Google+ профил Лук ги има објавено линковите од сите искористени видеа. Уживајте… [youtube]0YlTOSiVLnQ[/youtube]

Прочитај повеќе