Со развојот на технологијата и развојот на уредите со екрани на допир, се зголеми и побарувачката на уреди кои нема да користат стандардни тастатури туку сето тоа ќе биде спакувано во еден дисплеј на допир. Двата гиганти Google и Asus направија производ кој има достапна цена и врвни перформанси. Се работи за таблетот Asus Nexus […]

Прочитај повеќе