Наместо на првиот понеделник од месецот како што налага традицијата, дванаесетиот Mobile Monday ќе се одржи на вториот понеделник од месецот, односно на 12 ноември во 18:30 часот во Клубот на новинари. Настанот беше поместен поради преклопување со сесии од Android предизвикот на Vip кој се ближи при крај. На MobileMonday #12 ќе гостува Стеван […]

Прочитај повеќе