Any.do, една од најдобрите to-do листи за Android и iOS, која има над 10 милиони корисници, и која е синхронизиран со уште подобриот календар Cal, сега е достапна и за веб. Компанијата стартува своја прва веб апликација, која го има истиот минималистички дизајн како мобилната верзија и е дизајнирана да понуди „појасна прегледност за дневните […]

Прочитај повеќе

Има куп апликации за календари, но Cal на Any.do, достапна за iOS уште од летово, е можеби најуникатниот мобилен календар кој ќе ви понуди едноставен, но корисен интерфејс, и артистички позадини. Бесплатниот Cal е поврзан со Any.do, to-do апликацијата, што значи дека сите обврски кои сте ги додадале ќе ви бидат излистани во календарот, заедно […]

Прочитај повеќе

Any.Do, една од најубавите to-do апликации за Android и iOS, објави своја придружна апликација за организирање на календарот. Се работи за Cal која излезе од приватната бета, и која сега е достапна за симнување од Apple App Store. Kако и Any.Do, и Cal е прекрасно дизајнирана апликација која лесно може да го замени оригиналниот календар […]

Прочитај повеќе

Без разлика колку редовно го користите вашиот паметен телефон и за која намена го користите, секогаш можете да го збогатите со некоја нова апликација. Иако Android телефоните доаѓаат со веќе преинсталирани апликации, сепак Google Play изобилува со над 800.000 други апликации, некои интересни, некои здодевни, и некои кои едноставно мора да ги имате. Any.DO е […]

Прочитај повеќе

Any.DO е апликација што освен за Android и iOS, е достапна и како екстензија за Chrome, а покрај останатото нуди и можност за синрхонизирање на задачите помеѓу сите уреди што ги користите. Доколку ја инсталирате Chrome екстензијата, таа ќе ви овозможи да додавате задачи во Any.DO директно преку вашиот Gmail. Од опциите кои ви се […]

Прочитај повеќе