Хакерската група  Ghost Shell и објави сајбер војна на Русија. Објавата на PasteBin која се појави по нападот наликува на пораките од хактивистите Anonymous, пред се бидејќи ги наведува повредите на човековите права како главна причина за нападот. „Премногу долго Русија е во состојба на тиранија и жалење. Обичните граѓани се принудени да живеат изолирано […]

Прочитај повеќе