Главните причини зошто 38,5 отсто од македонските граѓани никогаш не пристапиле до интернет, ниту имаат пристап дома, се бидејќи не им е потребен и не знаат да го користат, додека други велат дека цената на интернет пакетите и опремата е прескапа. Сепак најновиот извештај на Државниот завод за статистика ни покажувадека како што напредува дигиталното […]

Прочитај повеќе