Од Stay Focused и Vertical Tabs, екстензии за функционаност, до Add Facebook Events to Google Calentar, екстензија за организација, во прилог имате неколку корисни алатки за Chrome кои можат да ви користат. Stay Focused Да започнеме со екстензијата која мене најмногу ми користи. Се работи за екстензијата StayFocused чија задача е да го ограничи вашето […]

Прочитај повеќе