Google ја претстави новата Google Search App за iPhone и iPаd која има подобрено говорно пребарување „кое ќе ви ги одговори сите прашања“. Се работи за пребарување со говор, и не е налик на Siri, говорниот асистент на Apple, иако Google е блиску да ја понуди истата функционалност што ја нуди со Google Now на […]

Прочитај повеќе