Наместо на првиот понеделник од месецот како што налага традицијата, дванаесетиот Mobile Monday ќе се одржи на вториот понеделник од месецот, односно на 12 ноември во 18:30 часот во Клубот на новинари. Настанот беше поместен поради преклопување со сесии од Android предизвикот на Vip кој се ближи при крај. На MobileMonday #12 ќе гостува Стеван […]

Прочитај повеќе

LiquidLab е логичка загатка за Windows Phone, креирана од Стеван Митиќ, која има за цел да го натера играчот да измери одредена количина на течност во едно или повеќе шишиња, или пак да префрли меурче или топче од едно шише во друго. Играта го освои третото место на неодамнешниот Windows Phone натпревар на Microsoft Македонија, […]

Прочитај повеќе