Автобуската станица во Скопје сега е „internet ready” и подготвена за чекирања и проверување на Facebook статуси додека се чека автобус. Станицата потпиша ексклузивен договор со Sun Wireless, компанија која нуди безжичен интернет, со кој на сите посетители на автобуската станица ќе им овозможи пристап до „квалитетна, безбедна и брза врска за безжичен интернет“. Kако […]

Прочитај повеќе

Oд сега корисниците на домашните интернет услуги на One ќе можат да користат безжичен интернет кој го обезбедува Sun Wireless. Двете компании стапија во партнерство со кое корисниците можат да користат едно корисничка лозинка за да се логираат на двете мрежи, и да користат и домашен фиксен интернет, пример декстоп компјутер поврзан со кабел, и […]

Прочитај повеќе