Google со својот сервис Street View успеа да не прошета низ многу градови, улици, музеи и локации за кои може само да сонуваме, а сега ќе ни ги открие и тајните на Големиот кањон. Кањонот во Колорадо е една од најпопуларните туристички атракции во САД. Снимањето на овој кањон ќе се одвива со најновата технологија […]

Прочитај повеќе