Само едно нешто е сигурно кај Facebook, а тоа е дека бројот на корисници постојано расне, сега надмина и една милијарда. И иако во исто време гејмингот опаѓа, финансиите едвај ги надминуваат очекувањата, сепак се забележува поголемо користење на мобилната платформа. За основачот Марк Закерберг, мобилната платформа ќе биде клучот за правење пари. „Мит е […]

Прочитај повеќе