Верувале или не, 70% од луѓето имаат проблеми со станување наутро. Дали ова навистина е така? Не знаеме, штотуку ја измисливме статистиката, но претпоставуваме дека воопшто не ви беше тешко да поверувате во неа, нели? MotionAlarmClock и сонливата зомбификација низ собата Утринското станување навистина знае да биде проблем, а честите доцнења најмногу се должат на […]

Прочитај повеќе

Федералната комисија за комуникација на САД ги прошири законските одредби со кои сега дел од законите за комуникација се построги, а дел се порелаксирани. Промени се направени и за бежичните случаи за итни потреби (Wireless Emergency Alerts). Општа пракса во САД е граѓаните да добијат известување за итни случаи во областа во која што живеат – од […]

Прочитај повеќе

Секако, сите телефони доаѓаат со сопствена апликација за поставување на аларм, но доколку сакате да ги персонализирате истите и да добивате известувања во панелот за известувања, тогаш ReNotify е одлична апликација за тоа. Со помош на ReNotify секогаш ќе бидете во тек со вашите настани и што треба да направите, а тоа го овозможува токму […]

Прочитај повеќе