Вниманието беше свртено кон iPad Mini и четвртата генерација на iPad, но не треба да испуштиме дека Apple ги потврди шпекулациите и го претстави 13-инчниот MacBook Pro со Retina дисплеј. Како и кај 15-инчниот Macbook Pro, овој нов 13-инчен модел доаѓа со Retina екран кој има 227 пиксли по инч, што е четири пати повеќе […]

Прочитај повеќе