<Надополнување> Откако веста стана вирална, властите во Минесота се предомислија и рекоа дека легислативата нема да се однесува на бесплатните онлајн курсеви. *фала до hsilomedus </надополнување> Откако веста стана вирална, властите во Минесота се предомислија и рекоа дека легислативата нема да се однесува на бесплатните онлајн курсеви. Отворените едукативни ресурси и бесплатното учење и надоградување […]

Прочитај повеќе