Најуспешниот македонски Counter-Strike тим, ENTiTY сега ќе биде Next Evolution според организацијата со која потпишаа договор. Оваа соработка ќе им овозможи поголема шанса да учествуваат на повеќе интернационални турнири, вели Александар Helius Киселинов, член на ENTiTY тимот. „Во Македонија е многу тешко да се најде финансиска подршка за еден тим како нашиот, тим кој се […]

Прочитај повеќе