Балканската група на Blackberry програмери ќе го одржиот првиот Mini Blackberry 10 Jam на 24 ноември во просториите на Факултетот за Електроинженерство и Компјутерски науки (FERI) во Марибор. Mini BlackBerry 10 Jam е прв настан од ваков тип во Словенија и на Балканот. Најзабележителен гостин ќе биде Арон Ардири кој е Senior Тechnical Еvangelist на […]

Прочитај повеќе