Додека сите се фокусирани на креирање хибриди меѓу лаптоп и таблет компјутер, Asus се реши да отргне од толпата и да си претстави своја откачена идеја на уред кој е хибрид од таблет компјутер и паметен телефон. Asus PadFone 2 е единствениот ваков уред на пазарот. Развиван е скоро две години за да може да […]

Прочитај повеќе