LinkedIn продолжува со своите промени во изгледот. Имено, на настанот што го одржија водечките луѓе во компанијата, основачот Џеф Вајнер и дирекорот за продукти, Дип Нишар, ги претставија новите промени на корисничките профили. Со новиот дизајн ќе се добие на прегледност на корисничките профили, а со тоа и самото поврзување помеѓу компаниите и клиентите да […]

Прочитај повеќе