Во организација на ПСМ Фондација и Microsoft, BizSpark кампот на тема “Windows 8 развој на апликации” го поканува сите стартап фирми, професионалци и ентузијасти кои развиваат софтвер да научат нешто повеќе за новиот Windows 8 oперативен систем кој ќе биде официјално достапен од 26-ти октомври. Настанот, кој ќе се оддржи на 12 октомври (петок) од […]

Прочитај повеќе