Во процесот на редизајнирање кој веќе трае некој период, најново што го објавија од LinkedIn е новиот дизајн на страниците за компании. Како и кај претходните редизајни на страниците, во фокусот се зголемените слики на објавите. Исто така, одсега страниците ќе содржат повеќе информации со што се занимавате, важните пораки и соопштенија можете да ги […]

Прочитај повеќе