Rename Master е програм кој особено ќе биде ценет од дигиталните колекционери кои не сакааат повеќе да губат време со макотрпно преименување групи од фајлови. Наместо индивидуално преименување на вашите песни, филмови или слики, Rename Master додава, отстранува или заменува делови од името на фајловите, а и извршува дополнителни промени врз таговите. Последната верзија додава Keep […]

Прочитај повеќе

Денес, скоро сите располагаме со повеќе уреди, а нашите документи и слични податоци сакаме да ни бидат каде и да сме. За тоа веќе ги имаме Dropbox, Google Drive, SkyDrive и многу други, а денес ви го претставуваме Twindocs со чија помош ќе можете да ги испраќате вашите документи и до истите да пристапувате преку […]

Прочитај повеќе