Microsoft и Dropbox најавија соработка која на корисниците на Office ќе им донесе можност да отвараат и едитираат фајлови директно од веб складиштето. Корисниците на Dropbox пак ќе добијат можност да отворат Word и Excel документи преку неговите мобилни апликации. Тоа што е чудно во партнерството е што Microsoft има свој ривал на Dropbox. ОneDrive […]

Прочитај повеќе

Денес, скоро сите располагаме со повеќе уреди, а нашите документи и слични податоци сакаме да ни бидат каде и да сме. За тоа веќе ги имаме Dropbox, Google Drive, SkyDrive и многу други, а денес ви го претставуваме Twindocs со чија помош ќе можете да ги испраќате вашите документи и до истите да пристапувате преку […]

Прочитај повеќе