Денес, скоро сите располагаме со повеќе уреди, а нашите документи и слични податоци сакаме да ни бидат каде и да сме. За тоа веќе ги имаме Dropbox, Google Drive, SkyDrive и многу други, а денес ви го претставуваме Twindocs со чија помош ќе можете да ги испраќате вашите документи и до истите да пристапувате преку […]

Прочитај повеќе