Еден од првите луѓе на маркетинг одделот на RIM, Френк Булбен, најави дека за новиот Blackberry 10 заинтересираните ќе мора да почекаат до следната година. Во интервју за CNет тој открива дека компанијата нема да ги покаже двата нови Blackberry 10 уреди оваа година. Компанијата ќе објавува делови од функционалноста на телефоните, но целосна презентација нема […]

Прочитај повеќе