Започнува новата сезона на Mobile Monday Macedonia. Ќе ја отвори Митко Цабевски кој ќе го сподели своето искуство со стартапот Ambio.me со кој се натпреваруваше на SeedCamp во Њу Јорк и беше финалист на WebFest.me. Ambio.me го привлече вниманието на натпреварите бидејќи е ретка идеја на мобилен магазин кој прикажува содржина базирана на локација. Tука ќе […]

Прочитај повеќе