Следниот голем друштвен сервис кој ќе му ја украде круната на Facebook ќе биде мобилна друштвена апликација. Барем во тоа веруваат 66 отсто од 5.526-те програмери и претприемачи во анкетата на Appcelerator. Поголемиот дел од нив веруваат и дека ќе се развиваат апликации за телевизори и гејминг конзоли. „Историјата ни покаќа дека големи промени во […]

Прочитај повеќе