Гејмерите се повеќе планираат, истражуваат и ги разгледуваат видео игрите пред да ги купат. Се ова се случува многу порано (речиси шест месеци) пред да излезат игрите. Дури и потоа гејмерите разгледуваат и читаат рецензии, но се вклучуваат и во дискусии за стратегии и за купување на додатоци уште четири месеци откако игрите ќе излезат […]

Прочитај повеќе