Aко имате слични навики со мене додека сурфате по интернет, тогаш на секоја интересна веб страна или статија притискате „Ctrl+D“ за потоа да не може да се снајдете со омилените веб страни. Стартапот Annotary дозволува организирање на страните, но и на содржините кои сте ги обележале. [youtube]YMPF3Q1zLh4[/youtube] Покрај тоа што ќе ја зачувате страната, можете […]

Прочитај повеќе