Dell ги претстави своите нови Windows 8 уреди кои се наменети за бизнис корисниците. Новиот Latitude 10 таблет компјутер и 6430u ултрабук ќе им се приклучат на XPS 10 и XPS Duo 12 во освојувањето на Windows 8 пазарот. Latitude 10 е Windows 8 таблет компјутер со Intel Clover Trail Atom процесор и 2 GB […]

Прочитај повеќе