GetLokal.mk е нов македонски сајт на кој корисниците можат да пишуваат препораки за ресторани, барови, слаткарници, дискотеки кои ги посетиле… и, благодарение на препораките, сликите и коментарите од другите корисници, полесено да се информираат за слични локации. На прв поглед GetLokal наликува на познатиот Yelp и слични сајтови кои се појавија ширум светот. Искуството од […]

Прочитај повеќе