Новиот бесплатен огласувач Sportport.mk стартуваше при крајот на јуни, и веќе на него може да се најдат куп огласи. Целта на сајтот е да биде огласувач кој ќе понуди евтини спортски продукти за спортистите и за ентузијастите, и малку профит за тие што веќе дигнале раце од спортот. Маја, Билјана, Ели и Милена, четирите девојки-основачи […]

Прочитај повеќе