Илјадници и можеби милиони, веб страни останаа недостапни откако „падна“ GoDaddy.com . Вчера серверите на GoDaddy беа недостапни речиси 5 часа, а најмногу страдаа малите компани на кои им се потребни веб страните. GoDaddy хостира 5 милиони страни, но бројот на регистрирани домени е 10 пати поголем. Иако непотврдено, одговорноста за нападот ја предзема AnonymousOwn3r, член на […]

Прочитај повеќе