Hola e додаток за Chrome и Firefox кој ќе ви овозможи да гледате видеа на Hulu, BBC iPlayer, CBS, Netflix, Fox, Pandora и iTV без разлика во која држава живеете. И бидејќи Македонија се наоѓа на таа листа на блокирани држави, овој додаток ќе ви помогне доколку сакате да ја прегледувате видео содржината на некој […]

Прочитај повеќе

Сите ние кои добиваме по десетици мејлови на ден знаеме дека секоја порака ни го одвлекува вниманието додека се трудиме неуспешно да се фокусираме на некоја поважна работа. Благодарение на Inbox Pause сега може смирено да си ја работиме работата и да го паузираме проверувањето на нови пораки во инбоксот. Inbox Pause работи на Chrome […]

Прочитај повеќе