BitTorrent ја објави бета верзијата на популарната апликација за симнување, uTorrent за Android. До сега над 150-те милиони корисници можеа само далечински преку мобилен да го контролираат симнувањето на десктоп верзијата на uTorrent. Но, со Android апликацијата корисниците ќе ги добијат сите познати функционалности како лимитирање на сообраќајот и претплата на RSS фидови. Како и […]

Прочитај повеќе