FBI ја демантираше веста дека AntiSec ги украле идентификационите броеви за iPhone и iPad од комјутер кој припаѓа на бирото, јавува All Things D. Бирото вели дека комјутерот на нивниот агент од кој наводно се симнати податоците не е хакиран, но и дека нема податоци за UDID броеви на Apple уреди. Statement soon on reports that […]

Прочитај повеќе