На денешен ден во 1998 година, регистрирана е приватната компанија Google со мисијата да ги организира сите информациите и да ги направи достапни за сите. Денес, нема некој што не знае што претставува Google и што ниту еднаш во денот не користи Google.com за да пребара информации. Компанијата во претходните 14 години напредуваше и тоа […]

Прочитај повеќе