Square Enix  (Deus Ex, Hitman, Tomb Raider) започнаа со стримање на видео игри преку новиот сервис CoreOnline. Новата услуга ќе им овозможи на играчите да играат квалитетни наслови кои излегле на конзола бесплатно во својот прелистувач. „Игрите на CoreOnline се достапни преку комбинација на технологија на Google, но и технологија на Square Enix, која овозможува […]

Прочитај повеќе