Dell на IFA 2012 во Берлин го најави новиот хибридeн лаптот/таблет компјутер XPS Duo 12 кој ќе работи на Windows 8. Тоа што веднаш паѓа во очи кај овој 12,5-инчен уред е што мониторот може да се откачи од рамката и да се постави во превртена позиција која изгледа „поприродна“ за таблет компјутер. Покрај присуството на […]

Прочитај повеќе