Old Spice можеби ќе остане запаметен како бренд кој ја имаше најиновативната маркетинг кампања на Интернет. Креирана од маркетинг агенцијата Wieden+Kennedy, кампањата на Old Spice, стартувана во 2010-та година, се состоеше од налудничави YouTube видеа преку кои Исаја Мустафа, или попознат како The Man Your Man Could Smell Like, комуницираше со публиката, објаснувајќи и што […]

Прочитај повеќе

Наместо неповрзани откачени муабети на Исаја Мустафа кои се сведуваат само на аргументот дека дезодорансите на OldSpice се единственото што ви треба да бидете вистински маж, сега во новата, уште една креативна реклама од ОldSpice, Тери Крус прави музика користејќи ги сите свои мускули. Рекламата освен што е забавна за гледање е и забавна за […]

Прочитај повеќе