Boondoggle, дигитална маркетинг агенција, објави интересна презентација во која објаснува како всушност компаниите треба да се активираат на друштвените мрежи, како да го започнат разговорот и како да продолжат да комуницираат со своите сегашни и потенцијални клиенти. Како што кажува и самиот наслов, најважна е содржината. Без содржина нема да привлечете внимание. Но, ако имате […]

Прочитај повеќе