Windows 10 има повеќе од одлична алатка за пронаоѓање и инсталирање на соодветни драјвери, за да може вашиот компјутер да функционира онака како што е замислено. Но, доколку сакате подобар увид и поголема сигурност за ова, ви препорачуваме да ја проверите најновата верзија на Driver Booster. Бесплатната верзија на алатката го скенира вашиот систем и […]

Прочитај повеќе

Dropbox, Analytics и Gmail е водечката тројка на најпопуларни алатки на секој фриленсер. BestVendor, на чија страниц можете да пронајдете огромен број на алатки кои ќе ви помогнат во работата, направи едно истражување помеѓу фриленсерите ширум светот. Во истражувањето во кое учествуваа 97 фриленсери, од кои најголем дел се од Северна Америка, BestVendor ги собра […]

Прочитај повеќе